2023-03-07
喜喜雞煲🐔惹味重慶雞鍋🐓(半隻• 微辣)$148呢個雞煲可以揀辣度,我哋就揀左微辣,雞既份量都幾多 ,兩個人都好夠食,啖啖肉岩曬各位食肉獸!🦁雞煲面頭仲鋪左芫荽,相信芫荽控應該好開心!雞煲味道惹味得黎,仲好香酒味~👍🏻💓石岐BB鴿🐥$58石岐乳鴿不嬲以脆、鮮、嫩而出名,我哋當日見到好多枱都有叫,所以就唔執輸叫埋一份!乳鴿啱啱整起非常夠熱,外皮脆卜卜,乳鴿肉非常嫩滑💓btw好快賣晒,手快有手慢冇😏😏自製鮮蝦滑🦐$78蝦滑非常新鮮彈牙,真材實料,配埋雞煲湯底簡直冇得輸!💓這不是餃子 🥟$58呢個完全係因為俾佢個名吸引咗所以叫既,完全冇令我失望~入面爆滿住香濃嘅黑松露,咁有新意,你哋唔係唔試吓呀~👍🏻🥰自製鮮蝦雲吞皇🥠$62呢度每一粒鮮蝦雲吞都乒乓波咁大隻,入面有原隻鮮蝦架!👍🏻💓食雞煲打邊爐唔係唔飲啤酒呀!呢度都有好多款唔同嘅啤酒飲品俾大家選擇!總括嚟講,呢餐價錢合理,非常惹味!😝😋😋
惹味重慶雞鍋🐓(半隻• 微辣)$148
石岐BB鴿🐥$58
自製鮮蝦滑🦐$78
蝦滑非常新鮮彈牙,真材實料,配埋雞煲湯底簡直冇得輸!💓
這不是餃子 🥟$58
自製鮮蝦雲吞皇🥠$62
呢度每一粒鮮蝦雲吞都乒乓波咁大隻,入面有原隻鮮蝦架!👍🏻💓