Hiring
See All 6 Jobs
2020-11-04 148 views
一直都聽聞過呢間生煎包好好食,終於有機會試到啦! 必點推介---- >堅信號生煎包 見到每一台都會點就知佢有幾吸引啦 ! 一咬開超多肉汁,多到好似飲湯咁,而且個汁好清好鮮,超正呀! 同埋,隻隻都煎到個底好脆,絕不馬虎 (溫馨提示:唔好一口食野,因為真係好多肉汁噴出黎,熱親個口就唔好啦!) 雞絲粉皮 上海野又點會少左佢呀!個粉皮好滑又好薄身,而且青瓜絲同雞肉絲份量比例剛好,每一口都可以食到兩者,好多時其他店得青瓜絲,肉都搵唔到!呢間好得呀 蒜泥白肉 粉皮同雞絲粉皮一樣,都係咁滑身。佢地蒜頭好多,夠我塊塊肉都可以包一堆蒜頭咁食,岩曬蒜容怪既我 京汁茄子 一直都係我最愛的小食 茄子超超超超超軟身,份量又多,CP值超高 呢個可以做必選之一 紅油抄手 個皮好薄,入面既肉好多,好漲POPO呀! 同埋好鐘意佢個汁,起初以為佢好辣,點知唔係,原來係慢愎麻辣出黎,個感覺好正呀! 上菜時間好快,同埋店員超有禮貌,整體好好!
一直都聽聞過呢間生煎包好好食,終於有機會試到啦!

必點推介---- >堅信號生煎包
堅信號生煎包

一直都係我最愛的小食
茄子超超超超超軟身,份量又多,CP值超高
呢個可以做必選之一

紅油抄手

上菜時間好快,同埋店員超有禮貌,整體好好!
堅信號生煎包