2022-08-31 96 views
好耐都冇嚟過天后啦!聽人講呢度有間好出名嘅日本嘢,一入到去環境好舒服😌整潔~咁我哋就揀咗個卡位坐低,原來佢有兩間房係獨立包廂嘅🙊 只要消費滿一定金額就可以入去,入面有兩間唔同嘅房形,一間係榻榻米櫻花房🌸一間係榻榻米竹林房🎋 不過佢長期都好full,要嘅話就要提早book位!特上時令刺身盛(4點)$268入邊總共有四樣刺身👉🏻吞拿魚、三文魚、帶子、螢光魷魚🦑 全部都好新鮮👍🏻爽口彈牙,而且食落去唔會好油膩,唔錯!自家製玉子燒 $68呢個上面咩都冇,就咁一個普通嘅玉子燒🤧 蛋汁幾濃郁,不過略嫌單調左少少🤏如果上面有返啲醬汁會好啲😊肥牛壽喜燒 $168入邊材料豐富😇有牛肉、豆腐、金菇、冬菇、腐皮、娃娃菜等等,食落幾飽肚,啲汁淡咗少少,同我喺屋企煮嘅差唔多😂 如果想清吓腸胃嘅人可以食呢個!日式冷烏冬配自家製汁 $68呢個烏冬幾好食好煙韌😉不過細咗少少🥹食咗一個都好似唔係好飽,可能我呢排大食左😅總括而言 (5個🖤係最高)好味指數 : 🖤🖤🖤🤍🤍服務態度 : 🖤🖤🖤🖤🤍環境打卡 : 🖤🖤🖤🤍🤍回頭指數 : 🖤🖤🖤🤍🤍📍碗盛🏢天后清風街9-11號地下🕗星期一至日 12:00 - 22:00

特上時令刺身盛(4點)$268

自家製玉子燒 $68

肥牛壽喜燒 $168

日式冷烏冬配自家製汁 $68

總括而言 (5個🖤係最高)
好味指數 : 🖤🖤🖤🤍🤍
服務態度 : 🖤🖤🖤🖤🤍
環境打卡 : 🖤🖤🖤🤍🤍
回頭指數 : 🖤🖤🖤🤍🤍

📍碗盛
🏢天后清風街9-11號地下
🕗星期一至日 12:00 - 22:00
特上時令刺身盛(4點)
自家製玉子燒
2022-07-09
特上時令刺身盛(4點)