2010-12-10 23 views
在此先謝過朋友請食飯. 選址天機棧. 好在不太貴. 每人只百幾蚊.一個set 包餐湯, 餐包, 甜品. 唔錯呀.我點左羊架. 餐大約$140左右, 朋友們點西冷扒.先來餐湯忌廉湯幾creamy餐包係焗蒜蓉包最基本亦係最好食. 咁多餐包入面都係蒜蓉包最有保證. 脆卜卜又夠蒜香同牛油香.主菜到了朋友既西冷扒雖點5成熟, 但仍然血水汪汪呢! 我見到真係流晒口水. 但朋友似乎唔多likey. 我試左一口, 有點筋呢…我既羊架, 幾嫩, 入面仲係粉紅. 香料稍為重手了, 偏鹹. 配薄荷汁蠻不錯. 唔太羶. 脂肪有點點羶味, 我就只咬住脂肪死口唔放!甜品選了心太軟. 哩次係我第一次品嚐心太軟. 好彩印象幾好. 朱古力嗌出, 朱古力漿同蛋糕一樣香濃. 蛋糕鬆軟. 環境頗暗, 我都係鍾意光猛d 既地方, 可以望清食物, 望清朋友的臉. 不過論食物, 哩間餐廳都可以encore.
一個set 包餐湯, 餐包, 甜品. 唔錯呀.

我點左羊架. 餐大約$140左右, 朋友們點西冷扒.

先來餐湯

忌廉湯幾creamy
餐包係焗蒜蓉包

主菜到了

甜品選了心太軟.

2010-09-09
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
  • 蒜蓉包
  • 心太軟