2019-08-11 564 views
今日同我隻大狗出完街諗dinner去食咩第一時間就諗到可以帶狗既天空之城今日同行人士想食泰國野所以黎到呢間冬陰牛牛佢無室外環境,本身驚唔比狗入,問一問職員佢話無問題仲即時有位張四人台既兩個食客唔介意有狗仔搭枱😍😍佢地兩個仲係咁搵隻狗玩叫左黃咖哩雞,蒜蓉包,椰汗雞湯,泰式金邊粉,沙爹豬串燒黃咖哩雞:其實個人最鍾意食青咖哩》黃咖哩〉紅咖哩但係覺得蒜蓉包點黃咖哩會好食d所以叫左黃咖哩黃咖哩味道正常有椰香,黃咖哩味好濃。不過。。。d雞好(鞋)佢唔係用雞絲係用原隻雞切件個人比較鍾意雞絲蒜蓉包:外脆內軟好軟熟不過。。。。蒜蓉味唔夠重椰汁雞湯好重椰奶味,佢有落冬陰公夾埋一齊都幾好不過。。。d原隻雞件又好(鞋)唉。。。。泰式金邊粉反而係全部菜最好食既炒得好入味有蛋有蝦有蔥雖然d蝦都彈牙唔(霉)不過唔知點解明明一齊炒埋一碟都可以蝦完全無味不過麵好入味😢😢😢😢😢😢我有懷疑蝦係驚炒得過熟會唔彈牙所以分開加🤔🤔🤔至於串燒:點解兩串我都會叫豬呢因為我落單前同台既個兩個客人話我知雞串d雞好(鞋) 其實串燒我好鍾意食雞,嫩既泰式串燒雞好好食不過。。對面咁講我緊係唔試至於豬就。。不過不失。串燒醬幾好食偏甜,有花生粒,
今日同我隻大狗出完街
諗dinner去食咩第一時間就諗到可以帶狗既天空之城
今日同行人士想食泰國野所以黎到呢間冬陰牛牛
佢無室外環境,本身驚唔比狗入,問一問職員佢話無問題
仲即時有位
張四人台既兩個食客唔介意有狗仔搭枱😍😍
佢地兩個仲係咁搵隻狗玩
叫左黃咖哩雞,蒜蓉包,椰汗雞湯,泰式金邊粉
,沙爹豬串燒
黃咖哩雞:

其實個人最鍾意食青咖哩》黃咖哩〉紅咖哩
但係覺得蒜蓉包點黃咖哩會好食d所以叫左黃咖哩
黃咖哩味道正常
有椰香,黃咖哩味好濃。不過。。。d雞好(鞋)
佢唔係用雞絲係用原隻雞切件
個人比較鍾意雞絲
蒜蓉包:

外脆內軟好軟熟
不過。。。。蒜蓉味唔夠重
椰汁雞湯

好重椰奶味,佢有落冬陰公
夾埋一齊都幾好
不過。。。d原隻雞件又好(鞋)
唉。。。。
泰式金邊粉

反而係全部菜最好食既
炒得好入味
有蛋有蝦有蔥
雖然d蝦都彈牙唔(霉)
我有懷疑蝦係驚炒得過熟會唔彈牙所以分開加🤔🤔🤔
至於串燒:
點解兩串我都會叫豬呢
不過。。對面咁講我緊係唔試
至於豬就。。不過不失。串燒醬幾好食
偏甜,有花生粒,係我鍾意既泰式串燒醬

價錢都算合理,唔算好平,不過味道就。。。
最唔滿意係雞件好(鞋)
不過成間餐廳既服務都好好
一黎比狗入,二黎上菜好快,三黎一叫就好快serve到我
重點呢到有免費泊車
不過我就唔會再黎呢間野