2023-08-10
用一頓美味早餐😋迎接美好一天🌞,同女女去咗太古廣場食早餐,發掘到環境優雅,而且平靚正嘅餐廳。🍴行出金鐘F出口,上條扶手電梯就見到 🤩TEAHOUSE/BARHOUSE @wearewellwellwell ,早餐套餐連飲品☕選擇豐富,港式西式都有👍有時想食地道經典風味,我估係尼一間應該係太古廣場唯一可以食到港式早餐嘅餐廳👍,餐廳座位好多,💖梳化卡位坐得非常舒適,可以慢慢享用早餐🥰女女點咗🍅番茄濃湯肉醬通粉,配熱朱古力🍫。蕃茄湯底濃郁,酸甜清新,非常適合小朋友😋,套餐仲包兩隻煎荷包蛋🍳同牛油多士🍞,份量好多食得好飽😍我就選擇咗沙嗲和牛麵配🍋熱檸茶,沙嗲味道香濃,和牛肉質都好唔錯💯❤️趁住而家暑假,最啱帶埋小朋友嚟食,用完美的早餐迎接新一天, 補充滿滿力量😉