2020-05-29 118 views
天水圍人去太子吃飯,咁遠水路,真係好難唔遲到的😈😈🙈叫朋友幫我order 定野食,咁我一去到就可以食得喇不出所料,所有野食都到齊了🙈個湯係甘荀湯黎的,一開始睇樣唔知係乜湯,第一啖飲落,咦,咁特別嘅隻味,之後聽番先知係甘荀味,唔怪得我覺得特別喇,因為出面好少見到呢種。質地唔杰唔稀,剛剛好,係健康嘅味道我叫左黑椒野菌芝士beyond 漢煲配香脆薯條。面包有烘過少少,所以食落有d 位都脆,黑椒唔會過多,唔會話食到硬ge 黑椒粒,塊肉都厚,好食。食食下我先知原來beyond meat 係素肉黎。真係做得好似真嘅肉呀薯條係偏粗,可能因為我太遲先食,唔算好脆。沙律菜上有d 黑醋汁。

不出所料,所有野食都到齊了🙈

2020-05-28
Type of Meal