2019-08-27
原來近太子嗰邊既荔枝角道開左間新既餐廳一入到去餐廳既裝修係用左港產電影做主題,好有八九十年代既風格,好懷舊呀加埋餐廳一直播住好有感覺既音樂,成個人好舒服,好有特色呀Menu 都好多選擇啵,最後我地嗌左三個茶餐,全部都好抵食呀!「叉燒炒蛋飯」「炸雞脾加薯條」「咸牛肉炒蛋三文治」「叉燒炒蛋飯」唔同一般滑蛋飯,佢係用中式既炒法,加上蔥同韭黃,係有陣香味既,不過個人唔太喜歡因為唔食韭黃喔,叉燒品質不錯喔,半肥瘦,燒得唔會好燶。「炸雞脾加薯條」雞脾炸得好好,皮唔會太乾,好香口,雞肉入面都滑身既,而且雞脾都叫做大隻,薯條就不過不失,叫唔會太乾身「鮮牛肉炒蛋三文治」啲牛肉係新鮮既,煎得好香口,同大塊,份塊都好多喔飲品我試左凍熱奶茶同熱檸水,凍奶茶都係太多奶味,無咩茶味,熱奶茶比較好飲,熱檸水既檸檬有點澀餐廳以cp值黎講係不錯既
餐廳以cp值黎講係不錯既