🇪🇸西班牙菜一向都係我最愛之一😋 呢度tapas 份量係逐件計,所以可以試多啲~餐前小食 - Nachos Nachos 可以無限refill, 配上佢地醬汁,係類似好light 嘅沙律醬,食到停唔到口👍🏼🐮香煎和牛舌配🍅蕃茄莎莎 $28/pc和牛舌有咬口,配合蕃茄莎莎,幾清新🍀🌽經典炸粟米球 $14/pc 粟米球即叫即炸,好香脆,呢個tapas 會比較飽肚~🥘西班牙海鮮炒飯 $188以🦐大蝦、青口、辣肉腸、🧅洋蔥、🧄蒜片和藏紅花水制成,十分豐富!飯質干身,粒粒分明。✨🐷德國蜜糖燒豬手 $238豬手外皮十分香脆,醬汁帶有🍶酒香,兩者好夾🌟 伴碟嘅薯菜,🥔薯角炸得好香脆,🥗沙律可以減低食肉嘅飽濟感👍🏼環境:4/5環境昏暗,好適合聊天和談心🥂服務:4/5店員好友善,我要求要熱水,佢即刻幫我加熱♨️食物:4/5豬手十分推介,是誠意之作🌟🌟Revisit: Yes

餐前小食 - Nachos

🐮香煎和牛舌配🍅蕃茄莎莎 $28/pc
和牛舌有咬口,配合蕃茄莎莎,幾清新🍀

🌽經典炸粟米球 $14/pc
粟米球即叫即炸,好香脆,呢個tapas 會比較飽肚~

🥘西班牙海鮮炒飯 $188

✨🐷德國蜜糖燒豬手 $238

環境:4/5
環境昏暗,好適合聊天和談心🥂

服務:4/5
店員好友善,我要求要熱水,佢即刻幫我加熱♨️

食物:4/5
豬手十分推介,是誠意之作🌟🌟

Revisit: Yes

• nachos