2016-03-29 963 views
呢間外面睇好似好正宗 好古老既上海菜咁 入面座位唔多 我大約8點幾入去都冇咩人食 叫左個必食既小籠包 好似好多粒 一般咪一籠得4粒既 好似著數左 點知 一食落口 好硬 好乾 冇汁 豬肉應該都放左好耐 味道唔新鮮 同埋個皮都好厚 完全唔店 跟住呢個係黃(扇)拉麵 佢既魚好香 好彈牙 都總算新鮮 味道都好濃 好香老抽味 可惜牙菜多到唔見d魚咁 魚既份量太小 而個麵都係冇咩特別 湯低好淡 真係要食一淡餸再食麵 唔係好似食緊清水咁 麵質都太林 煮既時間太長 冇口感同埋可能佢地做午市多 我夜晚黎得一個收銀 冇樓面 問佢拎茶飲都叫我自便 自己去邊到拎 可能此終係銅鑼灣近時代 咁既質素太過差