2021-02-15 545 views
🇭🇰Sai Jai Thai Store·我哋嗰日去石澳行完見到好多人喺呢一間度排隊 用炭爐嚟燒好似好legit咁就決定試吓 但係最後有少少失望🤭佢啲嘢食其實好一般 而且佢排隊好亂 你排完隊揀完野食 佢就會一次整曬大家啲串燒 所以大家既order會撈亂晒 所以你係要鬥快去認領自己既串燒 而且佢又好近馬路 好迫🙊🙊·豬肉$20 墨魚丸$20佢啲串燒其實唔係真係用個炭爐黎燒 佢係自己喺入邊廚房整好晒 攞出嚟稍為熱兩熱🤭🤭而且佢係乜嘢嘢都無搽 所以本身係無咩味的 你要自己搽佢擺喺門口嗰啲醬汁🤭同埋我哋嗰串墨魚丸因為佢一次過處理太多 太亂 燒憹咗 之後佢就咁剪走咗就俾咗我哋 呢個觀感真係麻麻🙊🙊·#rbyeat#rby東南亞菜#rby石澳·📍石澳石澳村784號B地下
🇭🇰Sai Jai Thai Store
豬肉$20 墨魚丸$20

#rbyeat
#rby東南亞菜
#rby石澳
📍石澳石澳村784號B地下
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)