2019-04-20
其實都留意左呢間咖啡店一段時間,因為自己都係做咖啡店所以一直無乜機會去食,難得今日想食嗰間串串爆曬場無位,附近嘅COFFEE JOBS又竟然無乜客(՞ټ՞☝所以我就決定去試嚇伏唔伏~做下間碟都好吖嘛(´ε` )-見到佢個晚餐SET都幾抵食,不過如果要餐湯同沙律每樣都要加$25,我覺得有啲貴同唔抵囉所以我無加到( ˘꒳˘ )淨係加左一杯ICE LATTE 。-{三文魚蕃茄扁意粉??}~唔記得左叫咩名個賣相好靚ˊᵕˋ)੭隻碟好加分呀~因為我自己本身唔鍾意食貶意粉,覺得好硬。但男朋友覺得個番茄汁幾好食,同埋三文魚唔會太硬~煎得啱啱好!!!可惜嘅係我地都覺得好咸囉( .. )同埋唔夠熱。-{手打牛肉漢堡??}(´ε` )見到佢本尊嘅第一個反應係,哇,有兩塊漢堡肉咁抵食嘅。之後就,咦,係嘉頓嘅$1.2芝麻包⸜(*ˊᵕˋ* )⸝哈哈哈因為太大根本冇可能就咁食,所以我就切開咗,首先第一(´. ॄ.`)個包唔熱唔脆唔香!!!!扣分rr,第二(^^)個漢堡肉一切開見有好粉,因為本人食牛扒都係要八成熟先擺到入口(´ε` )所以對我來講太生啦,不過都唔緊要,我勉強
{三文魚蕃茄扁意粉??}~唔記得左叫咩名
{手打牛肉漢堡??}
(´ε` )見到佢本尊嘅第一個反應係,哇,有兩塊漢堡肉咁抵食嘅。之後就,咦,係嘉頓嘅$1.2芝麻包⸜(*ˊᵕˋ* )⸝哈哈哈因為太大根本冇可能就咁食,所以我就切開咗,首先第一(´. ॄ.`)個包唔熱唔脆唔香!!!!扣分rr,第二(^^)個漢堡肉一切開見有好粉,因為本人食牛扒都係要八成熟先擺到入口(´ε` )所以對我來講太生啦,不過都唔緊要,我勉強食左啖( ˘꒳˘ )點解可以咁硬咁乾一啲肉汁都無架ˊᵕˋ)੭不過值得一讚嘅係!佢嘅薯條係幼身薯條,出奇地好食呢。不過個漢堡最後都係食咗少少就放棄左,做咗大曬鬼( •᷄⌓•᷅ )੨੨已過$100嘅價錢食呢個包,寧願去麥當勞食兩餐
{鹹蛋黃雞翼}
雖然出面層脆皮揸得啱啱好好薄好脆,食落口感唔錯,但係食唔到鹹蛋味,斜對面間[呀來]嘅鹹蛋雞翼出色過佢好多!
{ ICE LATTE }
其實有啲意外,因為估唔到佢咖啡會咁難飲ʕʘ̅͜ʘ̅ʔ都唔使點比評論,就係飲咗一啖已經唔想再飲嘅感覺ʕʘ̅͜ʘ̅ʔ明明咖啡味好淡,但都有好濃烈燶咗野嘅味。呢杯我真係好失望(◞‸◟ㆀ)
總括而言😛
埋單274蚊連加一服務費,真係算平( .. )不過整體味道欠佳,枱櫈坐得唔舒服,同埋連水都冇杯(◞‸◟ㆀ)點樣學人收+1服務費,買單仲要自己行出去俾錢( ꒪ͧ-꒪ͧ)!!!