我係星期日晚上七點幾去,去到門口佢有五六人係度等緊,於是就攞飛,同男朋友兩個人等咗大約20分鐘,雖然等到滿頭大汗,但都可以接受,畢竟慕名而來食佢個流心蛋包飯。我哋叫咗無骨芝士,海膽蛋包飯,男朋友本來想叫較便宜的牛舌蛋包飯,但侍應說沒有牛舌,於是他點較貴的和牛蛋包飯。雞翼真係唔錯,炸得好香脆但入面依然juicy,一啖咬落去真係有只是流出黎嘅感覺,但我嗰個 $138 嘅海膽蛋包飯,流心仲要加$18,食完就真係覺得唔值,無咩特別,無蛋香亦唔太鮮味。男朋友點的好像叫和牛蛋包飯,都係百幾蚊,我試咗一啖,覺得牛肉都係冇咩特別,今本唔值咁嘅價錢。我哋要嘅都係餐牌上比較貴嘅蛋包飯,如果朋友去又或者自己下次再去,都係叫返幾十蚊的蛋包飯算數了。另外有一點就係坐得唔舒服,舖頭細、枱細,櫈都細,放到密密麻麻的,有種不宜久留的感覺,我係女仔坐落張凳兩邊都仲有空位,但我見到男朋友個屁股仲大過佢張櫈,但我問佢又話冇咩問題(p.s 我男朋友唔係大肥佬)

海膽蛋包飯
海膽蛋包飯
2015-06-07
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)