2023-03-05 36 views
依前好鐘意食篤篤車,覺得個鱷魚湯底好正,所以係元朗執左笠嗰陣都覺得好傷心~~~見佢開返梗係要支持下,可惜幫襯左兩次都覺得食物麻麻地。。。。😔三餸泡飯套餐($81)叫左不辣鱷魚湯泡飯試一試,飯份量係多,但係湯唔夠,食到最尾剩返啲飯都無晒湯,不過有湯都無乜分別,因為招牌既鱷魚湯底淡到無味。。。以前好出色香濃架明明,失望😞另外餸方面,叫左蘿蔔+咖喱魚蛋+腸仔,比起以前蘿蔔少左,咖喱魚蛋由大粒爽口變左陳皮魚蛋,腸仔正常菜以前好鍾意食馬拉盞唐生菜,宜家無左呢個選項,得返馬拉盞芥蘭,唯有叫金銀蒜菜心,都炒得香口惹味小食點左泰式炸雞翼,就咁食味道唔夠,點上泰式辣醬先ok可能人手不足?見飲品都無得叫凍檸茶凍奶茶個啲,就無飲野lu仲諗住執過再開返都好有熱誠,可惜食物感受唔到誠意,建議生意難做可以加價但不是降低食物水準😔

三餸泡飯套餐($81)

小食點左泰式炸雞翼,就咁食味道唔夠,點上泰式辣醬先ok

可能人手不足?見飲品都無得叫凍檸茶凍奶茶個啲,就無飲野lu