太耐冇出街食野,行過花園,不如食下。。。叫咗個特餐:澳洲西冷牛扒跟飯(唔知係咩汁偏咸),有驚喜嘅,估唔到呢塊牛,比起晚巿(其他分店)果個百幾蚊嘅牛更加好味,肉熟程度剛好,就連個白飯都好味,夠熱夠軟有飯香冇焦,掂👍👍👍紅湯及餐包,我比較喜歡熱D,所以唔評論啦(我又衰嘅,放咗係到幾分鐘至食),凍檸茶幾好,感覺到有鮮檸檬嘅香及味,如果隔咗一夜都有嘅個效果。。。你贏👍👍👍整體黎講,由門口到座底到食到走,服務算幾好(以食個幾十蚊嘅午餐黎講),上餐速度:好快。。。十分鐘內到齊,價錢:偏向超值,環境:炒完個午巿黎講,算好乾淨。香港飲食業加油!!

香港飲食業加油!!
特餐A
2022-04-25
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$73 (Lunch)
特餐A