2023-11-24 20 views
自從早排食左次泡芙之後,家下每逢見到西樹泡芙既分店都會心癢癢想食返個泡芙,因為泡芙又多口味又好味,每次都想試唔同口味。見今日經過地鐵站又遇到呢間店,就買左三個泡芙,拎返屋企同屋企人開心share…有好多唔同既口味,有簡單既吉士、忌廉口味,或以朱古力為主既口味,或以生果為主既口味,真係超多選擇,令我次次都要諗好耐先決定到買咩。今次我以生果為主,選了一件白桃吉士,一件芒果乳酪及一件士多啤梨乳酪。買三件裝仲有盒子,十分貼心,店員仲放入了冰包,可以冰住d泡芙,唔怕融。返到屋企同屋企人開心分享,一人一件相當開心,而且仍是凍凍的,好正。我選了白桃吉士,白桃甜甜的,十分juicy,而且吉士香又甜,好正,最愛泡芙的脆皮,好好味呢。而家人都說芒果乳酪及士多啤梨乳酪都相當好味,因為放置了滿滿的水果,芒果及士多啤梨又香又甜,份量又多,賣相又靚又好味。而且乳酪酸酸甜甜,相當開胃呢。期待下次再路過店舖,又可以再試其他口味了。

白桃吉士
芒果乳酪
士多啤梨乳酪

期待下次再路過店舖,又可以再試其他口味了。
2023-11-22
$30 (Other)
白桃吉士
芒果乳酪