2021-04-12 40 views
一黎到巴辣仔環境唔錯,一黎就叫左原條烤魚,選擇了一條江團魚既酸菜味,食唔到辣既朋友可以跟我一樣揀BB辣,原條已經覺得好大條,魚肉夠入味夠香又唔會太辣岩岩好,重要係唔多細既魚骨,可以大大啖魚肉。眾多配料之中仲可以選擇多四樣餸去配搭條魚一齊食,任君選擇,金菇同薯仔等等都夠哂入味,我就喜歡配埋白飯食夠滋味。除此之外,仲可以加餸,叫咗美國肥牛卷同廣島豪,肥牛口感夠爽又唔會老。一碟有八隻大大隻既新鮮生豪,淥係魚香味既湯底,真係夠補身同!另外仲有大大杯野飲,真係大杯到成塊面咁大,真係好抵飲。雪燕桂花綠茶,養生得來又有口感!仲可以選擇不同甜度,另外桃膠桂花紅茶,桃膠夠滑桂花又香,飲每一啖都覺得好有意思!