2017-02-28 3585 views
上星期四同朋友去食飯,苦惱緊去邊間食日本野上網睇到呢間,評價唔錯同負皮唔多,所以決定一試!點知一入到去感覺同氣氛都唔錯,環境唔會因爲日燒關係大煙大油大塵座位舒適,每個座位都有一定距離感!唔係果啲乜大乜喜乜屋果啲八人迫六人枱感覺👍🏻五人用一爐兩夾。一黎到叫左好多沙律、熟食,味道都唔錯!之後開始黎料嗌左肉,牛肉全部都紅卜卜鮮血色,睇見都流口水~仲有得任叫拖羅鮮蜆同特飲,真係好爽~特飲有檸汁+柚子+乜乜乜果啲、雜果賓治、蘋果特飲👍🏻👍🏻入面所有牛舌都好食,尤其係有牛舌既沙律,切為一條條絲,但佢係好林👍🏻👍🏻因為晚市食既關係,仲送海鮮拼盤😛缺點係:兩粒鐘放題都唔係時間上問題,唔會漏單,但叫既量點叫都好都係小量上😔👎🏻呢下差少少!建議係黑洞mode,就係咁寫單會好啲😛
上星期四同朋友去食飯,苦惱緊去邊間食日本野
上網睇到呢間,評價唔錯同負皮唔多,所以決定一試!

五人用一爐兩夾。

一黎到叫左好多沙律、熟食,味道都唔錯!

因為晚市食既關係,仲送海鮮拼盤😛

放題
鮮蜆