2023-02-24 782 views
朋友知我鍾意食麵包 介紹我去呢間bakery試試 落電梯去到B2已經見到買麵包個度 無論揀包定比錢都係排隊本來想坐入餐廳試下個早餐set 不過我地過左時間 所以就決定買麵包坐係food court到食,佢主要有牛角包 司康 袋裝麵包多士而我就揀左4個🥐芝士火腿牛角包咬落去已經好濃芝士味 中間夾左塊火腿同埋芝士真係好正 不過鐘意食牛角包鬆脆嘅感覺就未必食到 因為佢上面比一層口口嘅芝士醬壓住左🌭腸仔卷呢個性價比極高 佢外層個卷做到好酥脆 而且條腸仔係好大條 咬落去大大滿足感!🍓🥐士多啤梨牛角包外貌吸引 士多啤梨唔會酸 中間仲有一層吉士醬 不過就冇上面兩個咁驚喜🍫朱古力司康佢會配一個拖肥醬比你 咬落去滿滿朱古力味 加埋個拖肥醬又唔會太甜 當甜品食一流
朋友知我鍾意食麵包 介紹我去呢間bakery試試
落電梯去到B2已經見到買麵包個度 無論揀包定比錢都係排隊