2009-02-07
尋晚(6-2-2009Fri)同男友應男友人D之約,出席一個共有18人o既聚會,佢o地揀o左其中一個朋友o既朋友開o既呢間café.我o地到遲o黎,已有12個人o係o度,佢o地都已經叫晒o野食,全部都係$78.00包一杯$30.00o既o野飲o既set dinner,我叫o左磨菇鴨胸長通粉同熱朱古力,男友要火雞漢堡扒飯同凍朱古力.不久,沙律到o黎,係薯仔沙律,面上有紅色粒粒o既o野,食落脆o既,幾好味,而沙律都係中規中矩啦.之後我o既熱朱古力到o黎,但冇畀茶匙我攪,我開口問就畀到o黎,咁攪吓o黎飲,都唔係朱古力味o黎o既,又淡,唔好飲呀!而原來之前叫o左o野食o既朋友們,都等呀等,終於我o既磨菇鴨胸長通粉,睇落唔係好多,鴨胸有5件,食落,皮韌韌地,咬唔開.長通粉都唔係太腍,汁唔太杰,食完都好漏.味道: 1.5分男友o既火雞漢堡扒飯到o黎,唔知點解,之前朋友o個啲係意粉,但佢就係飯,奇.啲汁好少.男友畀啲漢堡扒我食,鞋o既,啲飯好熱,但男友食唔晒啲飯,話好硬.我男友本身要求唔太高同好有衣食,就算好飽佢都會夾硬清埋啲o野食,但尋晚,可常而知個質素…….味道: 0.5分當我o地話要埋單時,老
味道: 1.5分
味道: 0.5分
當我o地話要埋單時,老闆畀啲甜品o黎,暖暖o既,食落,咩o黎o架?裡面係黃色cream狀o野,食唔出係咩,但好難食.
味道: 0.5分