2024-01-22 51 views
記得細個嗰陣成日同同學仔一齊去樓上Cafe玩boardgame。呢排心痕痕想玩下去左位於旺角既呢一間孖啡,咁多年都係屹立不倒,仲好受歡迎~ 好坐野食又OK既樓上cafe ,呢間都真係表表者,叫左以下食物:⭐️黑松露野菌忌廉意大利飯黑松露惹菌味道香濃,意大利飯煮到粒粒分明,非常之煙靭好食。佢每一啖都充滿着好香野菌加上忌廉令到成個飯嘅層次豐富,好味又唔會出錯嘅一個選擇!⭐️芝士焗吞拿魚意粉唔知點解去親樓上Cafe就會想食芝士焗嘅嘢食,今次揀咗焗吞拿魚 ,份量超級多!而且最緊要嘅係佢嘅汁都好夠,令到成個意粉最尾都仲有汁可以撈埋一齊,唔會焗到乾晒,都唔容易㗎!⭐️士多啤梨奶昔嘢飲方面,呢度選擇好多亦都有好多特色嘅嘢飲,今次我就揀咗佢嘅士多啤梨奶昔。呢度嘅士多啤梨奶昔最緊要嘅係佢味道一啲都唔假,有時出去食嘅士多啤梨嘢飲都有浸藥水味,但呢度一啲都唔會仲好好飲!⭐️窩夫最尾甜品當然唔少得我就揀咗佢嘅窩夫加雪糕,佢嘅窩夫看得好香脆,加上雪糕係一個唔會輸嘅配搭😊

⭐️黑松露野菌忌廉意大利飯

⭐️芝士焗吞拿魚意粉