2022-02-12 243 views
荃灣站📍花羨沐嵐-路德圍有好多間茶飲店選擇,羊群心理嘅我見呢間咁多人排隊,就跟風簡呢間試下(好似係最安全⛑)葡萄柚綠茶(大杯裝$33)未飲過呢間台灣茶飲店,見葡萄柚綠茶係top 1,咁當然試試佢😹由於係我落單嘅關係,絕對冇少甜😎等左10分鐘有得拎,都幾多人幫襯。一飲落去好冰涼,粒粒葡萄柚果肉,不過茶味唔出。好彩冇叫少甜,因為冇少甜都唔甜,不過女朋友話一定落左好多糖先蓋到酸味(唔健康喎😹)。我就覺得解渴係ok,同埋大大杯,女朋友就話一般🤪不得不提,店面係好搶眼,有大大隻飛馬,但唔知點解好似唔係好識讀個名(雖然個個字都識🤣)
荃灣站📍花羨沐嵐

葡萄柚綠茶(大杯裝$33)

葡萄柚綠茶
TakeAway