2020-04-05
行過見這間餐廳光猛清潔,門口餐牌多選擇,價錢又合理。好,入去試試💪🏻蛋黃咖央多士:多士烤得香脆,厚厚的牛油一咬香酥滿口,最正是大小剛剛好一口,不會食到一地碎蝦春卷:長長兩條網皮春卷,老實蝦味唔多覺,但香口👍🏻海南雞飯:雞件在下午茶份量算多,而且有肉的,不是俾雞骨或屁屁,雞肉滑嫩喇沙摻摻:摻摻一碗有油面&米粉兩種,又幾正忠喎;油豆腐索盡喇沙湯,喇沙味濃白胡椒肉骨茶配油飯:第一口當然試個湯先,香濃的胡椒味立即把我迷住,我真係好鍾意個胡椒湯底呀😋😋😋;肉骨煲到好淋,好易離骨;油飯很香,一口湯一口飯,正👍🏻👍🏻肉骨茶配油飯:湯底都好濃,但飲完胡椒湯呢個就變得失免了,其實都有藥材味,like㗎;原粒蒜頭煲到淋哂,好味最後來杯「馬來手工奶茶」,阿姐好醒話比較甜,咁我當然要少甜喇,茶味濃而且好滑口
蝦春卷:長長兩條網皮春卷,老實蝦味唔多覺,但香口👍🏻