2024-09-23 769 views
堅離地城海傍隔離,有海景,餐廳樓底高,空間感強。接待員好友善,食物好,素食友善,會再翻嚟試其他嘢。朋友話上次嚟覺得好似西貢店好食啲,但今次有驚喜,食物味道好,份量亦好大,無限坐幾耐,我哋三個女士都好耐無見,傾咗好耐都無話要翻枱,整體滿意。因為我食素,仲要係純素,所以好少餐廳會有幾款純選擇,睇完餐牌已經有少少興奮。因為我好鍾意食麵包,亦好耐無食過炒蛋,所以揀咗炒豆腐配酸種麵包。我覺得食起上嚟都有啲似炒蛋,配菜就係青瓜牛油果,感覺都好健康。星期日我想獎勵下自己🤣仲嗌多咗杯抹茶拿鐵,轉豆奶,轉豆奶唔使冇加錢,開心。
Scramble  tofu  with  sourdough  rye
Matcha  latter  (soy  milk)
2024-09-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$198 (Lunch)
Matcha  latter  (soy  milk)