兩個人叫左1. 一個cheese burger set +$20 加州芝士汁薯條2. 一個a la carte cheese burger3.水城門雞翼優點: 1. 牛肉好厚 超多肉汁 7成熟 肉感岩岩好2. 漢堡包有微微燒過 加了點口感3. 加州芝士汁超級惹味 有點酸瓜 有煙肉味 芝士味好濃郁 怕肥的我都食多條4. 水城門雞翼5隻 好辣好惹味 配以我估計的水牛芝士醬 我朋友食完一隻就頂唔順不停飲水 怕辣的朋友可選其他味道5. 餐牌菜色選擇數量適中 6. 分别有samsung同apple charger供人充電缺點:1. 因為開放式廚房 枱有點油腻2. 價錢為首要考慮的朋友 要用一點點的時間揀餐 因為價錢非常高3. 有一兩隻的蚊飛過 衛生環境略有進步空間
兩個人叫左
2. 一個a la carte cheese burger
3.水城門雞翼

優點: 1. 牛肉好厚 超多肉汁 7成熟 肉感岩岩好
2. 漢堡包有微微燒過 加了點口感
5. 餐牌菜色選擇數量適中

缺點:
1. 因為開放式廚房 枱有點油腻
3. 有一兩隻的蚊飛過 衛生環境略有進步空間
水成門雞翼
加州狂野風味醬薯條
2015-07-01
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$90 (Dinner)
水成門雞翼
加州狂野風味醬薯條