嘩嘩嘩💥今日同老公去咗相馬日式火鍋食咗一個超正嘅午餐,一定要share下‼️‼️ 價錢唔貴份量又大食到我同老公都超飽‼️ ✅芝士龍蝦湯茶碗蒸 真係太正!每口都帶有龍蝦湯同芝士😊滿滿的海鮮香氣😊蛋超嫩滑 ✅任食惹味龍蝦雞煲🦞龍蝦足足有一隻🤩雞肉結實有嚼勁🥰龍蝦超彈牙🥳真係好開胃🙆‍♀️ ✅極尚龍蝦蒸海鮮🦞海鮮雲集嘅極尚海鮮🦞每一款都新鮮得黎又肥美🦐!蜆身好飽滿又冇沙👍 ✅火鍋湯底選了甜豉油湯🙌甜甜地真係好美味🤤!sabu sabu 湯底同牛肉,豬肉真係絕配🤩 ✅美國特選牛肩胛肉質滑嫩.牛味濃郁出色! ✅優質雞腿🍗都唔馬虎,嫩滑的質地再配上豉油湯,實在係頂級享受👌  質素對得起價格.同三五朋友打邊爐都係唔錯既選擇

✅美國特選牛肩胛肉質滑嫩.牛味濃郁出色!

質素對得起價格.同三五朋友打邊爐都係唔錯既選擇