2012-11-10
第二次黎,真係不得不讚下呢間食店,真係好抵食!今次去可能係星期五既關係,無乜人唔使等位。串燒叫左半打每樣兩串,肉好入味,就咁食已經好好味,不過可能會有少少乾身,所以點埋個醬岩岩好。個醬好香,有少少酸味,正。不過六串真係唔夠食。喇沙真係超好食。平時出面食果d都好淡,呢個就岩岩好,仲好香椰汁味,豆腐卜同米粉吸哂個湯,真係一流!魚蛋都好好味!平時我唔會飲埋d麵既湯底,但呢個真係必飲。見佢好細碗,但其實成碗都係牛肉,青瓜只係面頭果幾舊。牛肉多到食極都食唔哂咁。牛肉好林身,又帶筋,完全食住個汁。因為d醬夠杰,成碗食哂個底都無醬淨果種,好惹味。呢個比想像辣好多,但好惹味。我同我朋友都唔食得辣,但就算係咁飲水都會想繼續食。通菜好脆,牛筋林得黎又爽,仲非常入味。對於食得辣既朋友黎講,呢個好推薦。另外叫左個油飯,一樣好入味。三個人食,最後仲食唔哂,每樣帶走少少。埋單都係一人七十幾蚊,真係抵到不得了。
今次去可能係星期五既關係,無乜人唔使等位。 串燒叫左半打每樣兩串,肉好入味,就咁食已經好好味,
不過可能會有少少乾身,所以點埋個醬岩岩好。
個醬好香,有少少酸味,正。不過六串真係唔夠食。 喇沙真係超好食。平時出面食果d都好淡,呢個就岩岩好,
平時我唔會飲埋d麵既湯底,但呢個真係必飲。 見佢好細碗,但其實成碗都係牛肉,青瓜只係面頭果幾舊。
牛肉多到食極都食唔哂咁。牛肉好林身,又帶筋,完全食住個汁。
因為d醬夠杰,成碗食哂個底都無醬淨果種,好惹味。 呢個比想像辣好多,但好惹味。我同我朋友都唔食得辣,
但就算係咁飲水都會想繼續食。通菜好脆,牛筋林得黎又爽,
仲非常入味。對於食得辣既朋友黎講,呢個好推薦。
另外叫左個油飯,一樣好入味。
三個人食,最後仲食唔哂,每樣帶走少少。
埋單都係一人七十幾蚊,真係抵到不得了。