2020-09-12 233 views
友人極力推介呢間台灣店 話好多人都話好好味 (但其實佢自己都未食過😂) 今日星期六大約四點半我地一心諗住過左午餐又未到晚餐時間 諗住會少𠆢啲 但係點知都要等差不多45分鐘才可以入座 如果我哋攞咗張飛 去附近行下終於到我地喇🤩 我同友人一早已經決定一人一碗麵再加兩個小食家傳鹽酥肉 $39阿木有鹽酥雞和鹽酥肉 但係出面比較多餐廳有鹽酥雞 是今次我哋試下鹽酥肉 結果好有驚喜🤤 炸粉一啲都唔厚 而且鹽酥肉好鬆軟 好juicy 好食芝士肉鬆蛋餅 $42我見過個個都叫芝士肉鬆蛋餅 於是我都唔執輸 結果冇令我失望 蛋餅入邊包住好多肉鬆 不過略嫌芝士味道不夠 如果多啲芝士 相信呢個蛋餅會更出色終於到主角紅燒牛肉牛筋面+$3轉粗關廟麵 $69有兩大片牛肉 最令我驚喜係牛肉又厚身而且好淋身 一啲都唔韌 好喜出望外😍 而且有三大舊牛筋蕃茄牛肉麵 $65友人好鍾意食 個蕃茄湯底好好味 總括黎講:呢間份量十足 而且唔口喝 值得再黎🌟🌟🌟🌟🌟

終於到我地喇🤩 我同友人一早已經決定一人一碗麵再加兩個小食

總括黎講:呢間份量十足 而且唔口喝 值得再黎
🌟🌟🌟🌟🌟
2020-09-12
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea