2019-01-16 112 views
食完晚飯行下,見到有糖水就開始口痕🙆🏻🙆🏻見到呢間外觀幾好,又好似主打日本綠茶嘅甜品咁,靚靚哋,所以就同男朋友行入去試吓食啦😬😬佢外觀都好靚裝修得幾好,好日本嘅感覺咁👍🏻👍🏻我覺得佢應該係主打日本綠茶嘅甜品啦!所以我就叫咗個御前綜合聖代,有綠茶雪糕嘅!男朋友就叫咗個貓山王御前雪糕綜合😋出乎意料地,呢個似乎係主打日本綠茶甜品嘅鋪頭,綠茶係做得不太好嘅🤔🤔🤔我叫嘅呢個綠茶雪糕,綠茶味唔太多🤦🏻‍♀️玄米係幾好味嘅,但係佢鋪底嘅綠茶啫喱,綠茶味就爭小小啦🤔🤦🏻‍♀️紅豆都唔錯🤔可以再起多啲沙!反而榴槤嘅就真係做得唔錯!個貓山皇雪糕真係好榴槤!個甜品一搬出嚟就勁大浸榴槤味😋😋😋榴槤味勁到坐隔離枱唔食榴槤嘅真係頂唔順😂😂😂食落榴槤味好重好滿足👍🏻👍🏻佢仲有大概一球嘅榴槤蓉,配雪糕簡直一流!再加多一個榴槤大福,可惜個大福個皮真係厚咗啲!但係係足料嘅👍🏻👍🏻👍🏻但係佢呢個質素呢個價錢個人就覺得有啲貴啦!
但係佢呢個質素呢個價錢個人就覺得有啲貴啦!
2019-01-14
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$60 (Last Night Supper)