2024-05-05 42 views
上星期同小朋友去荃灣間playhouse 玩完之後想食埋晚飯先返屋企 係商場入面搵到間氣氛唔錯嘅西餐廳 ⭐️WM Cafe & Bar⭐️ 有套餐有散叫 座位分室內同戶外 我哋想歎冷氣 梗係揀室內啦😂我哋一行四人叫咗個四人套餐 包括🥣四份精選餐湯可以揀龍蝦湯或蕃茄湯 蕃茄湯好夠熱 龍蝦湯味道濃郁以下自選🥗沙律 - 煙三文魚凱撒沙律 好大碟兼沙律非常新鮮🥨小食意式蕃茄炸墨魚丸 - 香脆可口意式炸雞翼 - 好入味 炸得岩岩好🍱主菜 法式海鮮意粉(青口、帶子、海蝦) - 好多海鮮好豐富 意粉煙韌度亦煮得岩岩好意式海鮮薄餅 - 焗得非常香脆 好足料呀🥩扒類 - 安格斯西冷扒(10安士)牛扒煎得好靚 叫咗7成 生熟程度岩岩好 非常juicy🍰WM自家製蛋糕意唔不到蛋糕咁出色 當日嘅四款口味都好好味 食到停唔到😋 最鍾意係巴斯克蛋糕!🍵咖啡/熱茶/凍西柚蜂蜜綠茶雖然我地最後坐室內 但係都有去餐廳嘅戶外座位度參觀下 真係好有氣氛 下次可以試試

我哋一行四人叫咗個四人套餐 包括
意式蕃茄炸墨魚丸 - 香脆可口
意式炸雞翼 - 好入味 炸得岩岩好
🍱主菜
意式海鮮薄餅 - 焗得非常香脆 好足料呀
🥩扒類 - 安格斯西冷扒(10安士)
牛扒煎得好靚 叫咗7成 生熟程度岩岩好 非常juicy
🍰WM自家製蛋糕