2024-01-27
好多人都大讚呢間牛丼十分出色,終於抽到時間來試下!點了兩款牛都好好味😋.慢煮熟成牛肉較有咬口,牛味濃厚,而另一款頂級美國三角脊扒牛肉好嫩滑,入口即溶好正🤤加埋蒜片勁香口👍🏻.可以有六款配搭,揀左珍珠白米飯🍚好有咬口👍🏻配唔同醬汁食好正🤤日式炒雜菜多款蔬菜好有誠意,健康好味😌.一定要介紹5款醬汁,各有特色必試!我最愛紅酒照燒汁和芥末籽肉汁,同牛味最夾👍🏻 香橙肉汁就好夾蔬菜,咖喱蛋黃醬味道最香😌好辣🌶️之人一定要試下霹靂辣椒醬,味道滿特別有啲似墨西哥醬.食牛丼一定要加日本蘭王蛋!蛋味香濃,令成碗牛丼味道提升咗一個層次!.心思思想試埋炸雞,估唔到咁有驚喜!勁厚肉juicy好好食!醬汁特別係千島醬帶點辣.再飲杯茶🍵 解油膩好舒服😌難怪咁多人大讚,我地都食到不停話好好食😋愛牛之人一定要來試下!.