2017-05-08 328 views
第二次黎,上次同老公黎撐枱腳叫左個飛驒牛,真系好正好正今晚同阿仔接老公放工即興黎食個日式火鍋放題先,今次揀左,松露豆乳湯好香松露味,下次都會再嗌哩個湯底...星期日7:30去到其實都唔需要等位,人唔多都有吉枱,服務員帶位後話有3個金幣比我地一陣出去部平時夾公仔果d機度夾海鮮,哩個餐本身都有海鮮(蝦/青口/蜆/墨魚滑/鯪魚滑..)同刺身,海鮮第一round可叫服務員上埋或自己出去拎都得,其實日式放題主要都系食豬牛雞,所以配料方面都系丸/餐肉/芝士腸/芋絲/蘿蔔/南瓜/菜/拉麵/烏冬....仲有一款麵就系用玻璃樽裝住乾身一條條既柚子麵,配料其實都算多選擇,仲有少量熟食(串燒雞串/薯條/雞/飯/類似系湯既物體),講返豬就普普通通,牛就都唔錯,不過同上次(飛驒牛)一定冇得比啦,雞就好滑應該用胡椒粉奄左辣辣地!!食到甘上下阿仔最期待就系同爸爸出去夾海鮮,過左一陣阿仔好開心左手一杯(鮑魚2隻)右手一杯(龍蝦一隻已切開一半)甘行返黎,哈哈,有得加料,味道都唔錯咖渦飲品有芒果沙冰/橙沙冰/汽水機有3款飲品冇留意系咩/紙包(綠茶/巨峰/荔枝)/罐裝樂天,大約系甘上下,最後就當然有甜品,雖然好多款式,但我
第二次黎,上次同老公黎撐枱腳叫左個飛驒牛,真系好正好正

今晚同阿仔接老公放工即興黎食個日式火鍋放題先,今次揀左[美國特選牛肩],松露豆乳湯好香松露味,下次都會再嗌哩個湯底...
星期日7:30去到其實都唔需要等位,人唔多都有吉枱,服務員帶位後話有3個金幣比我地一陣出去部平時夾公仔果d機度夾海鮮,哩個餐本身都有海鮮(蝦/青口/蜆/墨魚滑/鯪魚滑..)同刺身,海鮮第一round可叫服務員上埋或自己出去拎都得,其實日式放題主要都系食豬牛雞,所以配料方面都系丸/餐肉/芝士腸/芋絲/蘿蔔/南瓜/菜/拉麵/烏冬....仲有一款麵就系用玻璃樽裝住乾身一條條既柚子麵,配料其實都算多選擇,仲有少量熟食(串燒雞串/薯條/雞[但系食落去系三文魚,唔知系咪未換牌]/飯/類似系湯既物體),講返豬就普普通通,牛就都唔錯,不過同上次(飛驒牛)一定冇得比啦
,味道都唔錯咖渦
飲品有芒果沙冰/橙沙冰/汽水機有3款飲品冇留意系咩/紙包(綠茶/巨峰/荔枝)/罐裝樂天,大約系甘上下,最後就當然有甜品,雖然好多款式,但我們這一家就主攻乳酪
見出面好似仲有cake/泡芙/朱古力雪糕.....下次去食要留肚試下d刺身甜品先!!!
美國特選牛肩
鮑魚同龍蝦