2019-04-13 586 views
嗰晚放工約咗幾個好姊妹食晚飯,有一位提議不如食大阪燒,咁啱希慎廣場幾就腳,就食呢間啦!我早左收工諗住等位,點知原來依家已經冇乜人食,去到就即刻有位啦!💓一入到去就見到非常日式嘅裝修,好多燈籠掛住喺天花嘅附近,幾有特色。🏮🏮-我哋四個女仔叫咗個二人分享套餐,另外再叫多咗幾樣嘢食。-🥗首先係前菜沙律🌟沙律份量足夠🌟味道正正常常冇乜特別牛油燒帶子好香,大大粒唔錯!呢度最特別係可以自己製作食物,好玩度大增!而且有說明卡教整每一款食物,所以即使手殘都整得好味㗎!😽-🐽呢個係廣島燒🌟有麵,豚肉,椰菜等等嘅材料🌟跟足步驟去做,記住跟埋計時器啊!🌟最後灑上木魚碎同紫菜,我哋都整得似模似樣!✌🏼✌🏽個人就覺得濃味咗小小,可能因為我哋落得太多醬料啦哈哈!🦐道頓堀雜錦御好燒其實發現每一款燒完出嚟都好似樣,差啲分唔到......🌟呢款有芝士碎係入面,不過唔係好食到芝士味🌟反而海鮮材料比較多,每一啖都食到因為二人餐唔夠食嘅關係我哋仲叫多咗一個。🐽泡菜豚肉御好燒除咗外表差唔多之外,我哋發現原來味道都差唔多......哈哈🌟唔係話唔好食,不過完全食唔到泡菜味呀!哈哈!幾個朋友聚會嚟呢度都幾適合,我哋幾個女仔都玩得好

我哋四個女仔叫咗個二人分享套餐,另外再叫多咗幾樣嘢食。
🥗首先係前菜沙律
🌟沙律份量足夠
🌟味道正正常常冇乜特別

牛油燒帶子好香,大大粒唔錯!

🐽呢個係廣島燒
🌟有麵,豚肉,椰菜等等嘅材料
🌟跟足步驟去做,記住跟埋計時器啊!
🌟最後灑上木魚碎同紫菜,我哋都整得似模似樣!✌🏼✌🏽

個人就覺得濃味咗小小,可能因為我哋落得太多醬料啦哈哈!

🦐道頓堀雜錦御好燒
其實發現每一款燒完出嚟都好似樣,差啲分唔到......
🌟呢款有芝士碎係入面,不過唔係好食到芝士味
🌟反而海鮮材料比較多,每一啖都食到

因為二人餐唔夠食嘅關係我哋仲叫多咗一個。
🐽泡菜豚肉御好燒
🌟唔係話唔好食,不過完全食唔到泡菜味呀!哈哈!

幾個朋友聚會嚟呢度都幾適合,我哋幾個女仔都玩得好開心,又有得食又有得玩!😆
2019-04-01
$180 (Dinner)