話說約咗班好友一齊去港島行街街,行過見到有間裝修幾靚既漢堡包店,肚仔餓咁不如入去試下啦!我自己就鐘意食肉同芝士,所以就叫咗個3.2.1,佢個肉既味道係非常Juicy,咬一啖係會咇哂啲肉汁出黎,非常過癮。而朋友A就叫咗個牛油果軟殼蟹,根據返朋友A敘述,佢話個牛油果同埋軟殼蟹係一個非常完美既配搭,現場現炸既原隻軟殼蟹,熱辣辣勁好味,加上清新既牛油果,啱啱好中和咗軟殼蟹的油同膩,再加上個秘製既他他醬,真係冇得彈!另一個朋友B佢就叫咗個墨辣芝士牛肉,個飽既賣相非常靚仔,佢個墨西哥辣醬真係好辣,但又唔係淨係死辣咁簡單,我自己就唔食得辣既,試食咗一啖已經忍唔住要叫罐可樂嚟解辣,我諗鍾意食辣既朋友真係可以試下。老闆同老闆娘佢地好nice,叫完個飽仲會同我地吹水,食到人地10點收工先走,可惜間鋪唔算好大,容納唔到咁多人,不過勝在夠靜,真心推薦各位行過北角既就去試下啦!

3.2.1
牛油果軟殼蟹
墨辣芝士牛肉
2024-07-13
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
3.2.1
牛油果軟殼蟹