2021-12-21 194 views
睇spider man之前係又一城搵地方食嘢 竟然見見到grey hound 有位 好耐無食過 以前最鍾意食佢個crepe cake Greyhound 不嬲都係食泰fusion, 叫左個冬陰功意大利雲吞 個湯味道係好既 酸酸地開胃 入邊仲有勁大隻蝦 雖然都知道係急凍蝦但蝦肉都係彈牙嘅 但雲吞得兩細粒份量偏小每餐都要食啲菜所以就叫咗軟殼蟹沙律配蜜糖芥末醬 個軟殼蟹係即炸 脆卜卜嘅 但沙律菜本色比我想像少得啲羅馬生菜最後再加一個紅咖喱鴨煲 出面好似比較少見到咖喱配鴨,味道都好食嘅,份量好足好多鴨肉,咖喱偏甜小辣,我本身怕食辣都食到,再用nann bread 點咖喱食,惹味~不過可以改善係嘢食好似普遍唔係好夠熱 湯同咖喱都唔算好熱如果熱辣辣會再好味啲
睇spider man之前係又一城搵地方食嘢 竟然見