2020-04-20 625 views
午餐時段黎到唔洗等位,一行2人叫左一碗武林大會,一碗午餐既麻辣手撕鷄撈烏冬。講碗正常d既先,烏冬分量大概係平時屋企自己煮一包既分量,男士係無可能會覺得飽。然後手撕鷄有3舊,注意係舊,唔係一絲絲,即係基本上無撕過的,佢應該叫雞件而唔係手撕鷄第二碗就出事,一黎到我用筷子撩兩撩,浮左隻黑色有翼既野出黎,我忍唔住講左句粗口,到呢度其實我已經無咩胃口。叫侍應換個碗,第二碗黎到真係唔係好敢食,撩完一輪好似無奇怪野先開始食,點知食到一半又見到有條黑色長條形線狀既野,研究過之後疑似係鋼絲。我地換都費x事,拿拿臨埋單走人。碗野個湯係談而無味既,然後雞翼尖又好咸。認真係香港已經好耐無食過d咁伏既野,衛生唔得,味道又唔得,呢個時勢呢個質素既餐廳仲屹立不倒,哈哈

2020-04-20
$60 (Lunch)