~大同聚會~朋友介紹到呢一間中出會所食飯食材新鮮,太好食,係咁食,無相機食先到原來仲15/16 諗夏天叫胡椒豬肚湯會唔會唔夾天氣不過呢個豬肚湯見咁多好評,都係要叫黎試下一飲啖湯真係好好味,食埋豬肚一d 都唔腥其中一個朋友食得好滋味,仲問有冇得叫多一湯做外賣,拎返俾屋企人食!waiter 靚女姐姐話仲有貨即製,可以叫多一個胡椒豬肚湯做外賣!糖醋麵好脆好正!反沙芋外脆內軟!鵝片、炸蝦球、炸魚仔、咕嚕肉…各小菜都係好食😋(食咩豐儉由人,隔離食鮑參好似都好正)不過啱啱grad 左無耐既我,都係叫返普通潮州菜,經濟fd, 一樣咁好食!PS. 多人&限聚令, 唔知有咩5時花6時變既policy , 最好book 定位,同埋可以同職員傾下叫咩餸食/時令菜式
~大同聚會~
朋友介紹到呢一間中出會所食飯
食材新鮮,太好食,係咁食,無相機食先到
原來仲15/16 諗夏天叫胡椒豬肚湯會唔會唔夾天氣
不過呢個豬肚湯見咁多好評,都係要叫黎試下
一飲啖湯真係好好味,食埋豬肚一d 都唔腥

2021-06-18
$300 (Dinner)
Celebration
Anniversary