2020-12-18 127 views
同朋友聚舊傾心事,我就一定要揾個感覺優閒而舒服嘅地方,而且食物質素亦要高,KoKo就最適合不過!🔸黑松露油野菌扁意粉聞落已經好香黑松露味,入口就即時將黑松露香味加菇菌香味爆發出嚟,又濃香又好食😋而且啲茹菌勁多,用料一啲都唔孤寒👍🏻一啖又一啖,停唔到口😍🔸香辣蒜油虎蝦意大利粉賣相好靚仔,顏色鮮艷,虎蝦又夠哂彈牙!我初時以為啲意粉會好辣,但入口就知道自己諗法係錯㗎😅只有極少辣味,蒜香味重,味道帶有墨西哥風,勁惹味😋雖然意粉比一般餐廳煮得較硬身,但出奇地同虎蝦嘅彈牙口感好夾呀😋🔸Nitro coffee一款加咗氮氣嘅凍咖啡,帶有一層濃密而軟棉泡沫!外表勁似一杯黑啤😏口感順滑,淡淡嘅咖啡香,而且味道帶少少甘又唔會苦,幾特別😊唔錯🔸Piccolo一款奶味同咖啡香味相當完美比例嘅細細熱咖啡,飲入口咖啡濃香味撲鼻,加上牛奶絲滑嘅口感,終於品賞到一杯扣人心弦嘅咖啡!

🔸黑松露油野菌扁意粉

黑松露油野菌扁意粉
而且啲茹菌勁多,用料一啲都唔孤寒👍🏻一啖又一啖,停唔到口😍

🔸香辣蒜油虎蝦意大利粉
香辣蒜油虎意大利粉

賣相好靚仔,顏色鮮艷,虎蝦又夠哂彈牙!
香辣蒜油虎蝦意大利粉

🔸Nitro coffee
Nitro  coffee

🔸Piccolo
Piccolo

一款奶味同咖啡香味相當完美比例嘅細細熱咖啡,

香辣蒜油虎蝦意大利粉
Nitro  coffee