2022-09-15 44 views
分店地址:大圍積運街海寶花園商場地下31C地舖大圍嘅朋友,真係可以試吓呢間店。佢啲柯打一單接一單,都好多人食㗎喎。呢間舖位於大圍站G出口附近,就在強記燒鵝後方近福兆閣。相信佢主要係做外賣,但仍然好多人幫襯。我就同老公揀咗兩個雞扒定食同一個灸燒壽司餐。其中一個雞扒定食買黎第二日午餐食。每個套餐都包一罐飲品。好抵食!雞扒定食份量大,有幾塊雞扒,好大塊!雞扒完全無雪味,肉質嫩滑,而且個汁好味,甜甜地,好惹味。另外仲有辣味螺肉同粟米沙律,螺肉辣辣地,爽脆彈牙,好開胃。第二個雞扒定食隔咗一晚,叮翻熱嚟食,一樣咁好食😍😍火炙壽司餐有10件壽司,每件嘅配料都唔同,火炙燒嘅味好香,我最鍾意三文魚、魷魚、吞拿魚同北寄貝,每款食材都好新鮮,壽司飯軟度適中,好正!
分店地址:大圍積運街海寶花園商場地下31C地舖

。每個套餐都包一罐飲品。好抵食!

雞扒定食

火炙壽司