2018-05-28 877 views
好朋友為我慶祝生日, 預先選擇了這間荷蘭菜餐廳, 香港比較少可以食到 地點係中環, 好方便.友人預先book好時間, 到我地去到安排左一半sofa位, 坐落同隔離台有D隔離,唔會點聽到隔離台講野, 基本上星期5晚去都好多人去食.前菜^ 傳統小食, 好懷念, 食落同係荷蘭食真係差唔多, 夠熱佢青口有2種選擇, 好清新, 好食呢個海鮮意粉都唔錯, 有青口, 蝦等side, 叫左薯條最後,友人一早安排餐廳係甜品上面寫字, 而個tiramisu甜品都係真係好好味, 唔會太重酒味得黎好滑; 最後仲送上shots, 好重酒味好正, 唔係亂咁送D平shot, 成晚既服務態度都好好, 有機會一定會再黎食
地點係中環, 好方便.

前菜
^ 傳統小食, 好懷念, 食落同係荷蘭食真係差唔多, 夠熱

佢青口有2種選擇, 好清新, 好食

呢個海鮮意粉都唔錯, 有青口, 蝦等
side,
叫左薯條

2018-05-25
$400 (Dinner)
Celebration
Birthday