2012-12-25
H 8 想去好耐, 見今天是平安夜, 所以試左間新開的, 聽服務員講大約開左一個月.今次是食 1800 - 2000 個段去到即寫紙仔, 不一會, 食物已沿沿送上, 重點是絕不欺場第一樣來的是刺身, 甜蝦, 帶子, 三文, 鯖魚, 選擇多, 新鮮, 美味跟著是生蠔, 螺, 蝦等, 個人喜好螺, 大大隻, 生蠔亦吸引熟食方面同樣出色, 雞翼, 年糕, 一口牛, 羊架, 每款都感受到誠意之作去到呢刻其實已開始飽了大半跟著仍有天婦羅, 壽司, 仍然美味到此已舉手投降, 飯後送的雪糕, 只要了一杯, 雖是雀巢, 但仍是完滿的一頓現在說說缺點吧由於大廈較窄, 所以餐廳面積不太, 座位便變成較迫, 為做更多生意, 理解的第二是電梯問題, 由於 H 8 是食廈, 所以排隊等電梯問題嚴重好彩今次是食早段, 記得我們飯後到達地下, 見到大約五六十人排隊的盛況, 真是抹一額汗缺點方面是非戰之罪而食物好, 服務殷勤, 確為此店加分不少, 希望呢間放題能保持水準因店內各人真是做得好好, 令食客對此留下滿意的印象
今次是食 1800 - 2000 個段
去到即寫紙仔, 不一會, 食物已沿沿送上, 重點是絕不欺場
去到呢刻其實已開始飽了大半
跟著仍有天婦羅, 壽司, 仍然美味
現在說說缺點吧
缺點方面是非戰之罪
因店內各人真是做得好好, 令食客對此留下滿意的印象