2022-10-09
性價比⭐️⭐️/5:性價比略低啊,雖然食物好食,但係西餐意粉嚟講算貴。味道⭐️⭐️⭐️/5:其實啲嘢都好食,只不過冇乜驚喜,都係一般你會見到係Cafe出面嘅意粉。加上佢都算係連鎖商場餐廳,所以本身對佢期望同埋要求都高咗?🤣但係我試咗嘅菜式其實全部都好食,醬汁同埋主食都控制得好好。份量都啱啱好,一碟意粉男仔食嘅話都會夠飽(漏)🤪🤪 聽講佢嘅咖啡都好出名,下次會試吓。☕️服務⭐️⭐️⭐️⭐️/5:服務員都好有禮貌會主動添水,上菜時間都快。只係餐廳太好生意有時要排隊,但有枱就會俾人入!🫶🏻舒適度⭐️⭐️⭐️⭐️/5:餐廳裝修係日係簡約風,好啱文青去啊。坐得舒服,有好多木系嘅傢俬,樓底又高又光猛。🧏🏻♀️如果第一次約會嘅話,依間餐廳一定可以bookmark!😉 起碼又坐得,又好食,女神一定冇嘢投訴先。有時一大班人約食飯好難夾大家口味👫👭👬🧍🏻,呢啲餐廳雖然貴少少,但係就好符合大眾一般嘅喜好同埋味道。而且有啲食物可以share,有意粉嗰啲可以自己叫一碟食!