📍京都鐵板居酒屋尖沙咀赫德道4號The Hart 3樓老公返工辛苦,要獎勵佢食好啲,今晚book左鐵板燒,仲拎左個靚位睇住師傅煮😍老公又要讚我做到野啦😌我地分別叫左個「松」同「梅」套餐✨諗住可以試多啲菜式😝🌟「松」套餐($680每位):👉🏻北海道鮮帶子帶子鮮甜彈牙,煎得剛剛好,好香口,配合埋醬汁一齊食好正🤩👉🏻南非活鮑魚配日式XO脆脆醬鮑魚肉質鮮美,口感爽口彈牙,配上少少辣辣地既醬汁,口感豐富🤤🤤👉🏻九州產清酒煮蜆蜆肉大大舊,湯汁清甜,啖啖都係驚喜😍🌟「梅」套餐(HKD 880 每位):👉🏻本日鮮魚魚肉好新鮮,鮮味濃郁,配上啲醬汁,好味👍🏻👉🏻原隻野生花虎蝦蝦肉鮮美,肉質緊彈,蝦頭啲汁都好鮮甜呀!!😍😍👉🏻法式鵝肝配紅酒黑醋鵝肝好滑好香,味道濃郁,配上紅酒黑醋,放落麵包上面一齊食,太好食啦!!!🤤🤤以下係兩個餐都有既菜式😚👉🏻前菜煙三文魚配沙律菜好開胃呀,茶碗蒸既蛋超級滑👍🏻👉🏻日本A5宮崎和牛薄燒和牛肉質鮮嫩,師傅將一大片和牛摺埋再加上特配既醬汁一齊食,好味呀🥰👉🏻京都特式炒飯有櫻花蝦、蔥花等配料,加落白飯到炒得恰到好處,香氣四溢,睇落好簡單既食材都可以煮到咁好食!!😋👉🏻季節野菜・
📍京都鐵板居酒屋
尖沙咀赫德道4號The Hart 3樓

我地分別叫左個「松」同「梅」套餐✨諗住可以試多啲菜式😝

🌟「松」套餐($680每位):
👉🏻北海道鮮帶子
帶子鮮甜彈牙,煎得剛剛好,好香口,配合埋醬汁一齊食好正🤩
北海道鮮帶子
👉🏻南非活鮑魚配日式XO脆脆醬
南非活鮑魚配日式XO脆脆醬
👉🏻九州產清酒煮蜆
蜆肉大大舊,湯汁清甜,啖啖都係驚喜😍
九州產清酒煮蜆

🌟「梅」套餐(HKD 880 每位):
👉🏻本日鮮魚
魚肉好新鮮,鮮味濃郁,配上啲醬汁,好味👍🏻
本日鮮魚
👉🏻原隻野生花虎蝦
蝦肉鮮美,肉質緊彈,蝦頭啲汁都好鮮甜呀!!😍😍
原隻野生花虎蝦
👉🏻法式鵝肝配紅酒黑醋
法式鵝肝配紅酒黑醋

以下係兩個餐都有既菜式😚
👉🏻前菜
煙三文魚配沙律菜好開胃呀,茶碗蒸既蛋超級滑👍🏻
👉🏻日本A5宮崎和牛薄燒
日本A5宮崎和牛薄燒
👉🏻京都特式炒飯
京都特式炒飯
👉🏻季節野菜・大蜆麵豉湯・漬物
野菜好新鮮,麵豉湯仲有蜆既鮮味,好飲過平時飲到既麵豉湯好多😆
👉🏻特式甜點
曲奇雪糕🍧

呢到好近尖東站,好方便,職員非常nice,師傅煮得好好食,呢餐真係大滿足呀😍
北海道鮮帶子
南非活鮑魚配日式XO脆脆醬