2019-10-03
好耐冇約friend chill下 今日就黎呢間bar & restaurant食下飲下 佢係樓上鋪 所以人流唔會勁多 坐得好舒服由於我地好肚餓 所以就即時听番2 set dinner package, main dish要左angus beef mini burger with truffle fries 漢堡雖然細細個 但塊牛都好厚 入面係仲有汁的 口感唔錯 而薯條係新鮮炸出黎嘅 脆卜卜 上面曬左少少truffle 正! 而且分量都多另一個main係燒豚肉片蕃茄忌廉汁意大利粉 撈完發現個底好多汁 好香濃 而且豚肉片都好多塊 仲有海鹽味 好fresh嘅口味 好食個set仲包埋snacks 我地要左2碟唔同味嘅雞翼 一個水牛城 一個蜜糖 蜜糖我比較中意 整得好似平時BBQ燒出黎咁XDD黎bar當然要飲酒 飲左杯我幾like嘅hoegaarden之餘 另外飲左杯佢地嘅signature cocktail, Devil 個樣簡潔得黎好型 有好分明嘅2層 雖然酒精濃度都幾高 但都好易入口之後悶悶地仲去左打snooker 好好玩XDD
之後悶悶地仲去左打snooker 好好玩XDD