2025-01-05 0 views
在這裏可以食豪,也可以簡單,任君選擇,豐儉由人,旣可享受環境,亦可感受5星酒店服務,超值,整體環境加侍應,視覺享受。每次都點pizza,抵食,不用$100,2件,今次tonno pizza$88, 吞拿魚好似山仔高,乾蕃茄, 黑橄欖,餅底脆而不燶,皮肉香軟,滿足。再點伴菜,芝士牛油波菜$88及焗薯冬菇$88,用西班牙小砵盛上,感覺係咪好健康呢!,bb波菜,腍腍甜甜 ,嫩滑,牛油蒜蓉炒,正。薯仔是my favorite,焦香,無得輸,每咬一口,每嚼一啖,有愉悦感,再加爽腍香菇,滋味。最近,週圍去試flat White,今次又來$52,就算奶泡及奶比例較多,所以滑,但咖啡香濃仍足。最讚當然餐前 酸種包, 冇得頂, 天花板, 皮硬脆但唔會太燶 也不太硬,包軟軟有彈性, 食完一籃,侍應自動再添,食包都飽, 橄欖油意大利醋任你點。埋單每人都唔使兩舊水,抵!

,乾蕃茄, 黑橄欖,餅底脆而不燶,皮肉香軟,滿足。

再點伴菜,芝士牛油波菜$88
及焗薯

,再加爽腍香菇,滋味。

最讚當然餐前 酸種包

埋單每人都唔使兩舊水,抵!
吞拿魚pizza
烤薯仔東菇, 蒜蓉牛油 芝士 菠菜
2024-12-08
$175 (Lunch)
吞拿魚pizza
烤薯仔東菇, 蒜蓉牛油 芝士 菠菜