2019-03-29 486 views
這間位於山頂,打正地獄廚神Gordon開的餐廳,今日試試!環境:餐廳位於山頂,可惜是地鋪,景觀係無敵人龍等搭纜車境,選址可能係中環,銅鑼灣更好。座位裝飾舒適簡潔,但枱與枱間空間不多,私隱度底。但消費滿指定金額可免費泊車,這又ok~服務:100分,店員們十分友善,期間因為威靈頓牛份量太大,我地cancel甜品,店員都樂意做,而當日是朋友生日飯,餐廳最後竟然驚喜送上生日小蛋糕,十分窩心!食物:必定推介威靈頓牛,雖然好貴,要$888,但用料十足,牛扒被一層厚厚的黑松露包圍,超級香,外層酥皮好脆口,而最鍾意佢有個牛骨髓油令牛扒更加濃味。可惜係兩個人食真係太飽,建議3-4人食!2.煎帶子配西班牙腸,味道新奇,帶子鮮甜,伴西班牙腸咸咸甜甜,超好食,值得一試。3. 威士忌鵝肝威士忌算濃郁,伴碟的藍莓醬亦十分可口。4. 其他
這間位於山頂,打正地獄廚神Gordon開的餐廳,今日試試!

環境:

服務:

食物:

3. 威士忌鵝肝
威士忌算濃郁,伴碟的藍莓醬亦十分可口。

4. 其他

• 帶子配西班牙腸