2007-10-04
聽見d人話好好味,趁生日去試下,諗住食餐豪既~點知.....完全覺得唔值!! 仲有d 服務態度係扮出黎,係完全無誠意的。一開始我地點野食,我話我第一次黎既,所以唔識叫野食,問佢有無好介紹,佢就介紹左:1) 烘飽<-- 好似蒜蓉飽咁,有d 小番茄同菜伴碟,size 就好似本個普通豬仔飽咁上下。2) parma ham on melon <-- 火腿一般,反而d蜜瓜超正。3) 大蝦扁意粉<-- 茄汁底,勁重蝦味,都幾好食,waiter 話係鎮店之寶,叫左一份半。4) 肉丸意大利粉<-- d 肉丸麻麻地,超超鹹,都係茄汁底,因為waiter 話茄汁會好食過白汁。5) 紅酒燴牛膝<-- 完全唔掂,好似一d好鹹既牛腩,個紅酒汁太酸。我地一共有5 個人,都ok 飽,因為佢一開始會比d飽你食,d 飽都ok既,會比埋橄欖油你的。埋單一共:$3046.00我覺得超貴,其實貴係預左,因為睇返d食評都知,但我覺得唔值咁既價錢囉。講真又唔係話好好食,比得咁既錢無預到會咁普通,份半蝦意粉$780,加埋一即係要$858,一碟意粉個味咁普通要咁既價錢,我覺得係無可能。我比盡佢
埋單一共:$3046.00
我覺得超貴,其實貴係預左,因為睇返d食評都知,但我覺得唔值咁既價錢囉。講真又唔係話好好食,比得咁既錢無預到會咁普通,份半蝦意粉$780,加埋一即係要$858,一碟意粉個味咁普通要咁既價錢,我覺得係無可能。我比盡佢值$400。
點解我之前會講d waiter service 係扮出黎呢?
當d食物放上抬,佢會立即問你好唔好食,但當你一答佢既時候,佢已經走開左啦,咁又何必問呢?
咁樣問不如唔好問啦~ 超瘀,答佢好似同空氣講野咁。
平均每人要$600,真係超唔抵。
所以以後都唔會去的,這間餐廳永別了。
試過一次真的非常夠了!!!!