2021-08-24 72 views
今日去左將軍澳POPCORN食飯,呢個商場真係錯綜複雜,搵餐廳都搵左一段時間.由將軍澳站入左POPCORN商場,向右行,扶手電梯上一層,右邊會見到Venchi,Venchi斜對面就係POP FOOD.上2樓行到尾就係RUNNING燒!燒肉放題 $258/位 再加一可以食120分鐘,最尾30分鐘會截單.但侍應都會提你要截單既.呢到係用QR CODE落單,侍應會同你講一次點落ORDER,而野食數量係1件件咁計,食幾多嗌幾多.大家最好食完再嗌啦,免得嗌太多食唔曬做大曬鬼.出邊會有自助區,有蔬果,菜,小食,野飲,甜品,泡菜,雪糕,醬汁等等可以自己拎.我地落完ORDER好快就上野食,幾有效率.由於好肚餓所以嗌左啲炸雞食住先,都幾好味,同埋可以1件件咁嗌,試曬唔同口味都得,至衰我地唔食得太辣,否則可以試下勁辣炸雞.之後我地燒左啲肉類先,我拎左啲生菜黎包住食會無咁油膩,感覺都健康好多。醬汁方面佢個燒肉汁同甜酸烤肉醬都好好味。整體黎講佢環境幾好,我地燒左咁耐都唔覺有油煙,食完個身亦都無味!好神奇!而野食方面選擇雖然唔算勁多,但質素唔錯,我最鍾意肥牛,辣味五花肉同埋辣味雞肉! 我地嗌左以下野食: 肉類:
上2樓行到尾就係RUNNING燒!

燒肉放題 $258/位 再加一

而野食數量係1件件咁計,食幾多嗌幾多.
大家最好食完再嗌啦,免得嗌太多食唔曬做大曬鬼.

我地落完ORDER好快就上野食,幾有效率.

醬汁方面佢個燒肉汁同甜酸烤肉醬都好好味。

我地嗌左以下野食:

肉類: