2019-06-18 63 views
星期日早餐係一家人共聚的好時光!訓飽就食餐飽!而點心就係個個都鐘意食架了!今日父親節,落去飲茶一定好多人,有排等位!明智的方法係落去買點心上屋企慢慢嘆!大約10點起左身,換件衫就落去買點心!呢個時間人流唔多,排2個就到我了!而且後面仲沒咩人排隊tim價錢真是平過出街飲茶好多,我們4個人,個個食飽哂,都係百零蚊,又唔洗茶位加一章魚肉餅飯,份量多,夠飽肚,飯唔會太硬太淋,而且欣賞的係菜的份量都多!燒賣:豬肉饀,有蝦肉!雞扎:芋頭好淋好入味,份量足,仲有豬肚!糯米雞又好食又抵食!好大份,而且入面好多料,有雞翼有叉燒仲有好多配料,好入味!菜肉包!長勝將軍,飽肚又方便!今次試左唐記的絲滑奶茶!$12, 飲落幼滑!

燒賣:豬肉饀,有蝦肉!
雞扎:芋頭好淋好入味,份量足,仲有豬肚!

糯米雞又好食又抵食!

好大份,而且入面好多料,有雞翼有叉燒仲有好多配料,好入味!

菜肉包!長勝將軍,飽肚又方便!

今次試左唐記的絲滑奶茶!$12, 飲落幼滑!