2018-04-30 921 views
星期五有好多街坊去食,未夠7點出面已經排緊隊。店內雖然得2位侍應但情況一D都唔亂MENU都有好多選擇而且牆上都有好多野食俾大家叫,所以唔好錯過香芒牛油果蟹棒蟹籽田園沙律 $46牛油果俾足半個,一D都唔少但香芒就少咗D。田園沙律有蟹棒、蟹籽同青瓜絲,份量都幾多。個醬同平時沙律醬感覺有少少唔同,無咁濃味同酸,感覺無咁膩沖繩便當 $90一開始見到MENU1便當成90蚊,都覺得幾貴下但上枱時發覺都好抵個便當大致分成5格,有前菜、刺身、小吃、主菜同咖哩飯前菜有螺仔冷盤,同平時街食果D差不多但分量十足。刺身就有2片三文魚、2片帶子同一隻甜蝦不得不提,三文魚刺身非常厚切而且甜蝦好新鮮小吃係金菇肥牛卷,牛肉唔會煎得好乾而且金菇同肥牛比例岩岩好主菜就係入面包住芝士既炸豬扒,豬扒唔會好厚粉不過如果可以多少少芝士會開心D配埋個日式風味甜甜地既咖哩飯,真係十級滿足灸燒芝士大蝦反卷 $52上枱時仲感受到大蝦炸完既微溫,唔會好厚粉而且加埋一片片芝士,整個味道同口感都昇華咗~最正既係每件卷上面都舖上一粒粒蟹籽一食落脆卜卜靜岡辣油燒三文魚加州卷 $36加咗辣油但一D都唔辣既三文魚加洲卷,每件三文魚都幾厚而且用了魚腩盒
星期五有好多街坊去食,
未夠7點出面已經排緊隊。店內雖然得2位侍應但情況一D都唔亂

香芒牛油果蟹棒蟹籽田園沙律 $46
牛油果俾足半個,
一D都唔少但香芒就少咗D。
無咁濃味同酸,感覺無咁膩

沖繩便當 $90
一開始見到MENU1便當成90蚊,
都覺得幾貴下但上枱時發覺都好抵

個便當大致分成5格,有前菜、刺身、小吃、主菜同咖哩飯
沖繩便當

不得不提,三文魚刺身非常厚切而且甜蝦好新鮮

小吃係金菇肥牛卷,牛肉唔會煎得好乾而且金菇同肥牛比例岩岩好

真係十級滿足

灸燒芝士大蝦反卷 $52
上枱時仲感受到大蝦炸完既微溫,
唔會好厚粉而且加埋一片片芝士,
灸燒芝士大蝦反卷

靜岡辣油燒三文魚加州卷 $36
加咗辣油但一D都唔辣既三文魚加洲卷,每件三文魚都幾厚而且用了魚腩盒置,
增加咗油脂既感覺。雖然話係辣油但比較蒜香味重D,感覺都幾新鮮
靜岡辣油三文魚卷加洲卷
$120 (Dinner)
沖繩便當
灸燒芝士大蝦反卷